Conversieratio op product van 50 dollar in vergelijking met product van 100 dollar

Wat is uw gemiddelde conversieratio op een product van vijftig dollar?

Beller 5: Nou, mijn enige product van vijftig dollar is een eenmalige aanbieding, het is ongeveer veertig dollar, dus echt van de abonnees die binnenkomen die Prijsvergelijker ongeveer zeven procent converteren, maar ik vermoed dat als ik gewoon verkeer doorstuur, dat ongeveer zou zijn drie procent zou ik zeggen.

Sean: Oké, dus ongeveer 3%, en ik vermoed dat als je rechtstreeks verkeer naar dat product van tien dollar zou sturen, het waarschijnlijk lager zou zijn dan die tien procent, heb ik gelijk?

Beller 5: Ja, waarschijnlijk, ik bedoel, als je wilt zeggen dat je weet dat je gemiddeld bedoelt, weet je, als je gewoon een middelmatige verkooppagina op dat product van tien dollar zou willen gemiddelden, zou dat waarschijnlijk ongeveer 5% tot 10% zijn. Maar meestal promoot ik 200 producten, ik zet veel urgentie, dus ze converteren meestal erg goed.

Sean: Ze converteren heel goed, en je stuurt ze waarschijnlijk niet de hele tijd uit, dus het is een soort speciale kans om iets voor zo’n lage prijs te krijgen als je ze voor zo’n lage prijs verstuurt. op je lijst, heb ik gelijk?

Beller 5: Ja ja.

Sean: Oké, wat dacht je van producten van honderd dollar? Wat is uw conversieratio op uw producten van honderd dollar Beller 5?

Beller 5: Het conversiepercentage op mijn software is 3,5%.

Sean: Oké, 3,5%, en dat is wat, $ 97?

Beller 5: Ja, dat is $ 97.

Dit komt uit een live discussie die ik heb gehad met een aantal van mijn klanten – het idee hier is dat naarmate de prijs stijgt, hoewel de conversieratio stapsgewijs kan dalen, de totale winst en totale inkomsten van duurdere producten, uitgaande van een vergelijkbaar verkooppubliek , blijft groeien en stijgen met de prijs.

Hier zijn enkele basistips:

1.) Elimineer uitstelgedrag: begin taken zo snel mogelijk. Hoe eerder u aan een taak begint, hoe eerder u deze kunt afmaken. Er kan ook voldoende tijd zijn om te controleren op kwaliteit. Op deze manier kan stapeling van taken worden voorkomen. Zo wordt u niet overweldigd door deadlines.

2.) Vermijd afleiding: Surft u veel op het web of gebruikt u Facebook tijdens werktijd? Tenzij surfen op het web en het gebruik van Facebook noodzakelijk zijn voor uw werk, moet u deze afleidingen vermijden. Afleidingen zijn er in verschillende vormen, maar waar het echt om gaat, is uw houding tegenover hen. In de meeste gevallen zijn afleidingen zelf gecreëerd en kunnen ze gemakkelijk worden vermeden, zoals meerdere geopende vensters op een computerscherm.

3.) Neem een pauze: als je merkte dat je wezenloos naar de computermonitor staarde, is het misschien tijd voor een korte koffiepauze. U bent misschien al enkele uren aan het werk zonder echt iets belangrijks te bereiken. Dit kan leiden tot stress en gebrek aan focus. Snelle pauzes kunnen u helpen uw geest op te frissen.

4.) Plan uw dag: dagelijkse routines maken dingen voorspelbaar en beheersbaar. Als u een dagelijkse planning voor uw werk heeft, bent u waarschijnlijk efficiënter. Impulsief gedrag kan worden vermeden en de tijd kan worden geoptimaliseerd. Planning moet ook het anticiperen op onvoorziene omstandigheden omvatten die ertoe kunnen leiden dat u afwijkt van uw routines.

5.) Organiseer taken: Taken uitvoeren per categorie en batches kan helpen om uw werk efficiënter en effectiever te maken. Je kunt bijvoorbeeld meerdere e-mails versturen binnen de eerste periode van je dienst. Door soortgelijke taken te groeperen, wordt uw werk minder verwarrend.

Als u van plan bent om u te wagen aan de verkoop van producten, moeten er belangrijke beslissingen in uw bedrijfsplan worden genomen om winstwinst in de loop van de tijd te verzekeren. Een van de meest gekozen takken van zakelijke ondernemingen in het heden is productproductie en -verkoop. Dit soort zaken kan zowel voordelig als riskant zijn voor de eigenaar. Laten we eerst eens kijken naar de voordelen van het vervaardigen en verkopen van producten voor een ondernemende zakenman. Als u ervoor kiest om uw eigen product met een eigen merknaam te vervaardigen, kunt u de waarde van origineel zijn waarmaken. Hoewel er tegenwoordig veel concurrenten op de markt aanwezig zijn, zou de beslissing over winstwinst nog steeds in handen zijn van de kopende klanten. Het belangrijkste van het produceren van uw eigen product als een item dat voor een stuk gereedschap wordt gebruikt, is het feit dat het consistent is met de kwaliteit die het biedt. Er wordt aangenomen dat wanneer een product wordt herkend, wordt verwacht dat het wordt geïmiteerd door concurrenten op de markt. Daarom is het voor ons niet nieuw om een product met hetzelfde doel aangeboden te zien bij honderden merken op de markt om te kopen.

Concurrenten zijn het belangrijkste waarmee u rekening moet houden bij het opstellen van uw bedrijfsplan. U kunt niet verwachten dat uw product eenzaam op de markt is, vooral niet als veel mensen het gebruik ervan erkennen. Onthoud dat uw concurrent er alles aan zal doen om betere producten te produceren in vergelijking met de producten die u produceert. De concurrentie is zwaar in de zakenwereld, dus het is echt noodzakelijk voor elk bedrijf om altijd met ideeën te komen die hen een voorsprong kunnen geven op hun concurrenten. Dit is waar branding in het zicht komt. Bij het vervaardigen van een eigen product is de behoefte aan een goede verpakking cruciaal. Branding en verpakking is soms het belangrijkste waar een klant naar op zoek is. De meeste klanten worden aangetrokken om een product te kopen dat een goede verpakking heeft. Dit komt omdat de meeste mensen vaak visueel worden gestimuleerd. Probeer een product te produceren zonder dessins of kleur en het zou zeker een flop zijn. Dit kan zelfs gebeuren met een product dat al een naam heeft maar toch in een slechte verpakking zit.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.