De klittenband outlet winkel – De complete expert

Velcro Shop is al meer dan 10 jaar Velcro specialist. We hebben nu veel
Klittenband getest, heel veel. En dat blijven we voor je doen. We krijgen goede voor weinig. Hierdoor weten we dat we de beste kwaliteit klittenband, klittenband, kabelbinders, spanbanden,
magneetband en banden tegen klittenband zeer scherpe prijzen. Dat betekent in vele kleuren!
Ook met vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wist je dat een van de meest gestelde vragen is “wat?
is er een verschil tussen “haakzijde” en “luszijde”? Daarom zullen we er in dit artikel dieper op ingaan.
Haakriem en gespriem worden trouwens apart verkocht. Je hebt dus altijd beide nodig
compleet werk bestellen. Elk artikel heeft een link naar de tegenoverliggende pagina. Onze kennis van haaksluitingen en vriendelijke klantenservice maken dit mogelijk
klittenband-outlet.nl is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van klittenband, kleefvilt, kabelbinders, spankoorden, magneetband en banden.

Als ondernemers zijn we al lang op zoek naar een overzichtelijk assortiment stickers voor verschillende doeleinden: huis, tuin, keuken en productieomgeving. Toen dat niet lukte, zijn we onze eigen klittenband-outlet.nl begonnen
Door de jaren heen hebben we geleerd dat goed voor goedkoop gaat. Daarom bieden wij kwalitatief klittenband tegen een scherpe prijs. Omdat wij geloven in het nut van klittenband in diverse toepassingen, bieden wij een goede keuze die vele toepassingen mogelijk maakt.
In onze webwinkel kunt u de meest voorkomende Velcro producten online bestellen. Wij leveren direct:
Bedrijven
Een particulier
instellingen
Klittenband kopen
Klittenband is een sterke binding die twee stoffen aan elkaar bindt. Het wordt vaak gebruikt in veranda’s, bootkappen en dekken. Het kan worden gebruikt om een ​​deur te maken, jaloezieën of gordijnen te bevestigen. Het wordt veel gebruikt in de watersport, toneelbouw, textiel en zeilen maken.

Harde kant (haak) en zachte kant (lus)
Klittenband heeft een harde kant en een zachte kant. De harde kant noemen we de haak. Dit zijn plastic spikes die aan de zachte kant worden bevestigd, die we de luskant noemen. Wanneer deze lagen worden samengedrukt, worden de haken aan de oogjes en het klittenband bevestigd.
Welke soorten klittenband zijn er?
Klittenband is verkrijgbaar in zwart en wit met een breedte van 20 mm. Daarnaast zijn er verschillende soorten.
1. Genaaid klittenband
Genaaid klittenband is bedoeld om te naaien. Dit kan met een gewone naaimachine of met de hand. Genaaid klittenband bevat geen lijmlaag eronder en is daardoor veel flexibeler.

2. Zelfklevend klittenband
Achter het zelfklevende klittenband zit een laag acryllijm. Het kan alleen op de PVC-hoes worden gelijmd. Het enige wat je hoeft te doen is de folie te verwijderen en op de PVC beschermhoes te plakken. Druk het goed aan en wacht een paar uur. Het klittenband zit dan stevig vast.
3. Zelfklevende smeltlijmtape
Zelfklevend klittenband heeft een laag hete lijm op de achterkant. Het is geschikt voor de meeste toepassingen zoals textiel, hout en metaal. Het enige wat je hoeft te doen is de folie eraf te halen en op het oppervlak te plakken. Druk het goed aan en wacht een paar uur. Het klittenband zit dan stevig vast.

Wat is klittenband
Velcro is een Zwitserse uitvinding en heette destijds Velcro. Het is een combinatie van fluweel (fluweel) en crochet (haakjes). Velcro is een merknaam. Tegenwoordig wordt het in Nederland vaak klittenband genoemd. Soms is er ook een Engelse vertaling, hook and loop. Klittenband bestaat uit een harde zijde (haken) en een zachte zijde (fluffy). Klittenband online kopen
Tape is per 5, 10 en 25 meter te bestellen en wordt op rol geleverd.

Naast de zelfklevende hoes bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een PVC beschermhoes, PVC beschermhoes, vrachtwagenhoes, transparante beschermhoes of accessoires rondom het doek. We bieden een zo breed mogelijk aanbod van alles wat met pers te maken heeft. Heeft u meer producten nodig voor uw werk? Bekijk dan onze andere producten! klittenband-outlet.nl

 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.