Depersonalisatie veroorzaakt door e-sigaretten en vapen

Er zijn veel triggers die verband houden met gevoelens van depersonalisatie en derealisatie, maar de laatste tijd bereikt een hoge mate van reactiviteit op vapen merkbare niveaus.

Symptomen van vapen zijn onder andere:

– Gevoelens van onwerkelijkheid Vapeshop online Netherlands en onthechting

– Ernstige angst leidend tot paniekaanvallen

– Ernstige pijn op de borst bij het ademen (die stopt wanneer het gebruik wordt stopgezet)

– Duizeligheid, vaak extreem

– Hartkloppingen, hartkloppingen

– Slapeloosheid

– Zweten en prikkelbaarheid

– Prikkelbaarheid

– Onvermogen om te concentreren

Herstel van symptomen

1 – Stop met vapen

De symptomen verminderen vaak wanneer het gebruik wordt gestaakt, met uitzondering van degenen die gevoelig worden voor deze reacties, waardoor verdere symptomen ontstaan totdat ze leren het proces van angstige zorgen te onderbreken.

Het is essentieel dat het individu de trigger herkent en een keuze maakt met betrekking tot zijn gezondheid. Door de juiste aanpak is men in staat de gewoonte van angstige zorgen te doorbreken en een gevoelig lichaam te laten kalmeren en een vermoeide geest te verfrissen.

Toepassing van het juiste proces is cruciaal voor de vermoeide geest om te verjongen en een volledige terugkeer naar helderheid. Men leert deze gewoonte van angstig gedrag te doorbreken en uit de weg te gaan. Het proces is eenvoudig te gebruiken, maar vereist strikte naleving door het individu.

2 – Begin het proces van zelfverzorging

Er moet een goed dieet worden toegepast dat zorgt voor een minder reactieve geest en lichaam door een natuurlijk verhoogd serotoninegehalte in de hersenen en stabiele bloedsuikerspiegels in het lichaam.

Dagelijkse activiteit en lichaamsbeweging buitenshuis verhogen ook de serotoninespiegels in de hersenen.

3 – Train de hersenen opnieuw om de geest op natuurlijke wijze tot rust te brengen in plaats van het gedrag van angstig denken te verergeren.

Leer hoe je de geest kunt trainen om correct te denken door middel van een specifiek proces dat de gewoonte van angstig denken elimineert. Dit is niet moeilijk, maar vereist een andere manier van denken die verlichting van deze symptomen teweegbrengt.

4 – Ken uw reactiviteitsniveaus

Het is ook noodzakelijk om te beseffen dat sommige mensen zeer reactief zijn op prikkels van buitenaf, veroorzaakt door vapen. Ze bevatten stoffen die het reactieve individu moeilijk te verwerken en opdringerig in zijn systeem zal vinden.

Nicotine is een stimulerend middel dat de reactieve persoon moeilijk gaat verwerken.

5 – Vind andere manieren om te ontspannen in plaats van vapen

Kies echte ontspanningsmethoden zoals:

Een goede ademhaling, wat een enorm verschil maakt in onze fysieke en mentale gezondheid.

Meditatie (korte meditatie van 5 minuten is vaak een geweldige ontspanning van spanning)

Yoga

Lopen

Zwemmen

Lezing

Ademen op de juiste manier

Kortom, u bent verantwoordelijk voor hoe u zich voelt en u hebt keuzes. Wanneer de geest en het lichaam je signaleren om te stoppen met het gebruik van stoffen die negatieve reacties veroorzaken, LUISTER. Luister naar deze signalen en kies ervoor om je lichaam te koesteren in plaats van te belemmeren.

Gevoelens van angst en depersonalisatie zijn in wezen rode vlaggen dat u iets doet dat het goed functioneren van zowel lichaam als geest verstoort. Het is jouw keuze, altijd jouw keuze, om een levensstijl te creëren die een goede gezondheid bevordert. Maak die keuze en merk onmiddellijk een verbetering in lichaam en geest.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.