Evaluatie van voedingssupplementen

Ways of creating an online shop website (technical side of e-commerce) | by  Muslimbek Vosidiy | Bootcamp

De evaluatie van voedingssupplementen varieert sterk, afhankelijk van de huidige gezondheid, behoeften en medische geschiedenis. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van voedingssupplementen. Het is echter nog steeds het beste om met uw arts te praten over welke voedingssupplementen kopen voor u geschikt is (of dat u ze überhaupt nodig heeft).

  1. Controleer het etiket

De evaluatie van een voedingssupplement begint met het kennen en onderzoeken van het product.

Controleer het etiket van uw voedingssupplement en zorg ervoor dat het alle volgende zaken bevat:

  1. Aanvullend informatiepaneel (inclusief portiegrootte, hoeveelheid en actieve ingrediënten)
  2. Overige ingrediënten waarvoor geen daggrenswaarde is vastgesteld, en
  3. De naam en het adres van de fabrikant, verpakker of distributeur.

Om een voedingssupplement te evalueren, controleert u alle ingrediënten op het etiket op mogelijk gevaarlijke voedingssupplementen die zijn vermeld door de FDA, die te vinden zijn op hun website.

  1. Zoek gestandaardiseerde supplementen

Een goede manier om een voedingssupplement te evalueren, is door er een te zoeken met het label “USP Certified Dietary Supplement”.

  1. Koop supplementen gemaakt of andere landen die een goede reputatie hebben.

Wees uiterst voorzichtig en voorzichtig bij het kopen van voedingssupplementen die in andere landen zijn vervaardigd. Sommigen van hen blijken medicijnen op recept en giftige ingrediënten te bevatten.

  1. GMP-naleving

U moet er ook voor zorgen dat uw producten GMP-conform zijn. Deze naleving verifieert dat de fabrikant van het voedingssupplement voldoet aan goede productiepraktijken en garandeert de veiligheid van het product en de juistheid van de ingrediënten en hoeveelheden vermeld op het etiket. Dit zorgt er ook voor dat het product geen bekende verontreinigingen of verboden drugs bevat.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.