Kenmerken en voordelen van opblaasbaar nekkussen

Kussenongemak kan de kwaliteit van uw slaap verminderen. Drukpunten op het lichaam en onvoldoende ondersteuning van kussens kunnen ongemak veroorzaken. Een opblaasbaar nekkussen biedt uitstekende ondersteuning voor het cervicale gebied, verlicht nekpijn en hoofdpijn, en gewrichtsspanning opent geblokkeerde luchtwegen en vermindert snurken.

karakteristiek

Opblaasbare nekkussens worden vaak geleverd met een luchtpomp om de stevigheid aan te passen en ondersteuning te bieden bij het knijpen in de pomp. Het kan ook dienen als een nekkussen voor de nek om uw nek in zijn natuurlijke positie te ondersteunen terwijl u slaapt, en biedt behandeling voor zowel rug- als zijslapers. De luchtpomp is verstelbaar en kan worden gebruikt om de gewenste hoeveelheid lucht te vullen. Ideaal om op je rug of zij te slapen. Het is ontworpen om voldoende hoofd- en neksteun te bieden wanneer u op uw zij of zij ligt. Ondersteunt het hoofd op de juiste hoogte, of het nu in rug- of zijligging is. Voorkomt dat het hoofd naar de zijkant rolt bij het slapen op de rug, koop een nekkussen op Mangroove.nl en houd het hoofd goed vast bij het slapen op de rug. Het ondersteunt ook je nek en bovenrug terwijl je op je rug slaapt.

Een opblaasbaar nekkussen ondersteunt het hoofd en ondersteunt tevens de halswervelkolom. Op de meeste kussens zijn aangepaste steungebieden beschikbaar die opblaasbare stevigheid en ondersteuning bieden. Het is verstelbaar en kan worden aangepast aan de contouren door aan het ventiel te draaien. Opblaasbare klepbediening biedt cervicale ondersteuning om pijn veroorzakende spier- en nekspanning te verlichten. Ventielen kunnen eenvoudig worden aangepast om een aangepaste pasvorm te bieden.

Voordelen

Opblaasbare nekkussens zijn geweldige reisgenoten omdat ze leeg kunnen lopen. Een goed kussen moet gemakkelijk opgeblazen kunnen worden. Een paar in de handel verkrijgbare opblaasbare kussens barsten na slechts een paar ademhalingen. Aangezien de meeste van plastic zijn gemaakt, is het belangrijk om er een te vinden met een zachte hoes.

De hoeveelheid lucht in het opblaasbare nekkussen moet instelbaar zijn en bij voorkeur een ontluchtingsventiel hebben om de druk in het kussen af te laten zodat het naar behoefte in uw nek past. Een van de belangrijkste voordelen van een opblaasbaar nekkussen is dat het kan worden opengeritst en in een kleinere ruimte kan worden opgeborgen voor gebruik tijdens het reizen.

Het opblaasbare nekkussen maakt gebruik van luchtbatterijtechnologie om drukpunten aanzienlijk te verminderen in vergelijking met andere kussens. Het helpt ook de bloedstroom te behouden en de juiste uitlijning van de nek te behouden. Het is licht van gewicht en is ook een geweldig reiskussen. Opblaasbare kussentechnologie past zich automatisch aan terwijl u van slaaphouding verandert. Het verlagen van de piekdruk zorgt voor een goede doorbloeding en zorgt ervoor dat u kunt genieten van een goede nachtrust.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.