Winkelrekken en winkelinrichting van begin tot eind

De selectie van winkelrekken en winkelinrichting is een belangrijk onderdeel van elke detailhandel. Of u nu een nieuw bedrijf opzet, een pand verhuist of een verbouwing heeft, het kiezen van de juiste rekken kan het verschil maken tussen een efficiënte, goed ingerichte winkel en een lastige verspilling van ruimte. Het is essentieel om uw rekken van begin tot eind te plannen om ervoor te zorgen dat u geen geld of tijd verspilt en het beste resultaat voor uw bedrijf behaalt.

Het beste is om uw leveranciers van winkelrekken er vanaf het begin bij te betrekken. Een goede leverancier kan u helpen bij het plannen van uw lay-out en advies geven over de voorraad die zij aanbieden. Volg deze stappen om uw winkelinrichting te organiseren:

Begin met uw budget en wees duidelijk over welk aspect van uw winkel de hoogste prioriteit heeft, bijvoorbeeld productdisplays, etalages, opslag of servicebalie.

Bepaal of u gebruikte winkelstellingen nodig heeft die bij uw bestaande units passen, of nieuwe winkelinrichtingen voor een ander doel of een nieuwe ruimte.

Bepaal de beste positionering en configuratie voor uw rekken in uw ruimte, zodat u een duidelijk zicht heeft op de winkel vanaf de servicebalie en de deur, en er een doorstroming naar uw winkelverkeer is.

Bepaal welk type rekken geschikt is voor uw specifieke product, bijvoorbeeld hoge of lage gondola-rekken voor eilandrekken, wandrekken, hoekvakken, rekken met ophangborden om producten op verschillende hoogtes op te hangen, koelmeubels voor koude en verse goederen, tijdschriftenrekken, vuilnisbakken enz.

Identificeer alle lastige delen van de winkel, zoals kolommen of doodlopende wegen, die extra planning nodig hebben om het beste uit de ruimte te halen.

Vergeet de opbergaccessoires niet! Epos-ticketstrips, schapverdelers enzovoort helpen om uw producten te ordenen en het gemakkelijk bij te vullen.

Mogelijk hebt u ook stellingen en opslagruimtes nodig voor uw magazijn of opslagruimte. Veel bedrijven in winkelrekken bieden goedkope opties aan, zoals palletstellingen, om je te helpen de voorraad ook achter de schermen te organiseren.

Kijk of uw leverancier van winkelrekken uw kasten kan leveren en monteren. Zo niet, zorg dan dat je het zelf kunt regelen.

Of je nu een hele winkel opnieuw inricht of simpelweg extra schapruimte toevoegt aan een bestaande stellingconfiguratie, houd altijd voor ogen hoe je elk product het beste kunt uitstallen en maak optimaal gebruik van je ruimte.

Ervaren leveranciers van winkelrekken kunnen u helpen bij het plannen en uitvoeren van uw winkelverbeteringen van begin tot eind, van planning tot montage, dus maak gebruik van hun expertise en kennis om een geweldige winkelinrichting te creëren.

Shelving4Shops heeft meer dan 15 ervaring in de winkelrekkenbranche en biedt planning, levering en montage van een breed scala aan winkelinrichting en winkelrekken. Van gondelrekken tot rekken met ophangborden, van wandrekken tot tijdschriftenrekken, van koelrekken tot kiepbakken, Shelving4Shops kan u helpen met verbouwingen, winkelrefits of gewoon met het toevoegen van extra schapruimte. We kunnen ook gebruikte winkelrekken kopen, of eenheden vinden die passen bij uw bestaande rekken.

 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.